Baby’s

Ze proberen ons zoveel te vertellen...

... maar wij hebben zoveel moeite om ze te verstaan! Als een baby veel huilt is dat doorgaans niet voor niets. Hoe moeten ze anders aan hun ouders vertellen dat er iets aan schort? Het probleem is hoe verstaan ouder en kind elkaar.

Als het de gesteldheid van een baby betreft kunnen de voeten uitkomst bieden. Jeroentje heeft al meer dan eens een juiste diagnose uit de voeten van een baby kunnen aflezen. Soms kon door simpele massage van de juiste drukpunten in de voeten een huilbaby omgeturnd worden tot een tevreden en goedlachs kind. De moeder leert zelf ook de bewuste drukpunten te vinden en zo kan ook thuis een zeer positief resultaat bereikt worden.

Het zijn ook vaak deze moeders die zich inschrijven voor een cursus Reiki, wat is er fijner dan doeltreffend hulp te kunnen bieden aan zo'n klein weerloos wezentje.

Juist baby's (en dieren) zijn onze beste voorbeelden van de werkzaamheid van onze therapie├źn. Je kunt baby's geen verhaaltjes op de mouw spelden, die voelen of iets goed is of niet. Leuk om te vermelden is dat Jeroentje haar praktijk werkelijk is gestart nadat ze geweldige resultaten had behaald met een baby. Zodanig dat de kinderarts versteld stond. Binnen drie weken had de kinderarts de medicijnen die het kind dagelijks moest slikken meer dan gehalveerd.

Heeft uw baby problemen, probeer het dan eens. Wij gaan niet pionieren met uw kind, indien nodig zorgen wij voor de juiste doorverwijzing naar een specialist in het reguliere circuit. Kijk ook op onze pagina Nieuwetijds kinderen.

U kunt via The Trail ook een cursus shantala babymassage aanvragen, bel of mail ons.

Terug naar de pagina kinderen.