Bachbloesem therapie

Bloesemextracten voor uw gemoedstoestand

De Bach Bloesem Remedies zijn bloesemextracten waarvan de etherische oliƫn niet zozeer gekozen zijn om hun effect op het fysieke lichaam maar, eerder om het effect op de geest.

De werking van de remedies is dat ze verstorende gemoedstoestanden helpen te veranderen in positieve gemoedstoestanden. Ze onderdrukken dus niet, maar helpen je negatieve gemoedstoestanden te transformeren in positieve. Ze versterken dus het zelfherstellende vermogen van jezelf. De Bach Bloesem Remedies kennen geen bijwerkingen, zijn niet verslavend en belemmeren de werking van andere geneesmiddelen niet.

Elk van de 38 remedies werkt op een specifieke gemoedstoestand. De Cherry Plum (Kersenbloesem) helpt bijvoorbeeld om angst voor verlies van zelfbeheersing, angst voor het onbekende en irrationele gedachten te veranderen in een meer beheerste, zelfverzekerde gemoedstoestand.

Een oplossing van vaak meerdere bloesemremedies wordt voor u samengesteld. U krijgt deze remedie mee in een flesje met een druppelpipet om innemen te vergemakkelijken.

overzicht

informatie aanvraag