Wie zijn wij

Jeroentje de Jong

Jeroentje is oprichtster van The Trail. Zij is sinds 1998 bezig met alternatieve therapieën. In 2000 werd zij Reiki Master. Voorts heeft zij zich verdiept in Magnetisme en Voetreflexologie. Zij heeft diploma's Bachbloesemtherapie, Aromatherapie, Homeopathie, Mindfullness en Voedingsleer gehaald als onderdeel van de opleiding Gezondheidsspecialist bij de Sorag akademie. Sinds 2007 mag zij zich natuurgerneeskundige noemen. Zij staat ingeschreven bij de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve geneeswijzen (VBAG) en de Stichting HBO Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Verzekeraars die natuurgeneeskundige behandelingen vergoeden raadplegen deze registers. In 2008 heeft zij zich toegelegd op Neurofeedback therapie.

Hiervoor had zij elf jaar lang een eigen kinderdagverblijf in Leiden. Daarvoor was zij elf jaar werkzaam in de gezondheidszorg, als laatste als afdelingshoofd op het Rijnlands Zeehospitium te Katwijk.

 

 

 

Raymond ten Oever

Raymond ten Oever Raymond is geboren en getogen in Nederland, zijn “roots” liggen in Zuid-Amerika. In 2008 heeft Raymond de cursussen Reiki I en Reiki II bij The Trail gevolgd. Al van kinds af aan had hij grote interesse voor de alternatieve leer- en geneeswijze.  Hij had alleen tot op heden niet de goede “leermeester” gevonden.
Het is niet voor niets dat Jeroentje en Raymond elkaar op hun pad (bij  the Trail ) tegenkwamen. Door Jeroentjes goede coaching en begeleiding is het pad vrij gemaakt voor het volgen van meer cursussen en trainingen op het gebied van de alternatieve geneeswijze.

Raymond is gecertificeerd Neurofeedback trainer, samen met Jeroentje verzorgt hij deze trainingen.

Meer info www.rayflex.nl

overzicht