Wie zijn wij

Jeroentje de Jong

Als oprichtster van The Trail ben ik inmiddels al meer dan 10 jaar bezig met Neurofeedback (Neuroptimal trainer). Ik zie dagelijks wat deze trainingen met mensen kan doen, ik ben en blijf daarover erg enthousiast. Sinds 2007 mag ik mijzelf Natuurgeneeskundige noemen, hieronder vallen therapieën zoals Bachbloesem, Aroma, Homeopathie, Mindfullness en Voedingsadviezen. Ik ben gespecialiseerd in Voetreflexologie. Ik ben actief lid van de Nederlandse Vereniging voor Neurofeedback (NVNF).

In mijn 'leven' voor natuurgeneeswijzen had ik  elf jaar lang een eigen kinderdagverblijf in Leiden. Daarvoor was ik elf jaar werkzaam in de gezondheidszorg, als laatste als afdelingshoofd op het Rijnlands Zeehospitium te Katwijk, sinds 2000 ben ik Reiki Master.

Paulien Brouwer

Enkele jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met neurofeedback. Al snel ben ik onder de indruk geraakt van de positieve effecten. Niet alleen voor mezelf maar ook voor mensen om mij heen. Je leert je patronen beter herkennen. Doordat je bewuster wordt, is het makkelijker om keuzes te maken. Ken jezelf, kies jezelf en wees jezelf. Het motto dat ik voor ogen heb met praktijk Soham. Gecombineerd met mijn studie psychologie help ik nu andere mensen de voordelen van neurofeedback te ervaren.

Praktijk Soham

 

Sandra van der Meulen

Al 30 jaar ben ik werkzaam in de zorg, waarvan de laatste 10 jaar als zelfstandige in de persoonlijke zorg op maat bij de cliënten thuis. Mijn cliënten waren in de laatste periode vooral chronische en/of terminale patiënten, een groep die het best functioneert bij zorg op maat. Al een tijd ben ik bezig om mijn bakens te verzetten. In 2017 heb ik de 4-jarige opleiding voor Voetreflexologie afgerond. In 2019 heb ik een specialisatie voor oor-acupuncturist afgerond en in 2020 ben ik opgeleid als Neuroptimal trainer zodat ik Neurofeedback trainingen kan geven, trainingen die mij in het verleden zoveel hebben opgeleverd.

Met deze bagage heb ik samenwerking gezocht met The Trail om aan het bestaande aanbod een bijdrage te leveren.

 

 

overzicht