Wie zijn wij

Jeroentje de Jong

Als oprichtster van The Trail ben ik inmiddels al meer dan 10 jaar bezig met Neurofeedback (Neuroptimal trainer). Ik zie dagelijks wat deze trainingen met mensen kan doen, ik ben en blijf daarover erg enthousiast. Sinds 2007 mag ik mijzelf Natuurgeneeskundige noemen, hieronder vallen therapieën zoals Bachbloesem, Aroma, Homeopathie, Mindfullness en Voedingsadviezen. Ik ben gespecialiseerd in Voetreflexologie. Om aan te sluiten bij de eisen van de verzekeraars ben ik ingeschreven bij Vereniging ter Bevordering van Alternatieve geneeswijzen (VBAG) en de Stichting HBO Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

In mijn 'leven' voor natuurgeneeswijzen had ik  elf jaar lang een eigen kinderdagverblijf in Leiden. Daarvoor was ik elf jaar werkzaam in de gezondheidszorg, als laatste als afdelingshoofd op het Rijnlands Zeehospitium te Katwijk, sinds 2000 ben ik Reiki Master.

Paulien Brouwer

Enkele jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met neurofeedback. Al snel ben ik onder de indruk geraakt van de positieve effecten. Niet alleen voor mezelf maar ook voor mensen om mij heen. Je leert je patronen beter herkennen. Doordat je bewuster wordt, is het makkelijker om keuzes te maken. Ken jezelf, kies jezelf en wees jezelf. Het motto dat ik voor ogen heb met praktijk Soham. Gecombineerd met mijn studie psychologie help ik nu andere mensen de voordelen van neurofeedback te ervaren.

Praktijk Soham

 

overzicht