Samenwerking

Carma Massagepraktijk Leiderdorp

Carmen Strampraad

Alles is erop gericht om u tot ontspanning te brengen. De basismassage wordt gegeven vanuit een klassieke ontspanningsmassage. De ontspanningsmassage is een lichaamsmassage direct op de huid, waarbij massageolie wordt gebruikt.

De massage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Door de ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress (bijv. chronische vermoeidheid, stijve rug en net, spanningshoofdpijn of slaapproblemen) worden verzacht. Een ontspanningsmassage kan zowel geestelijk als lichamelijk heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid.

Link naar Carma Massagepraktijk

DK-Voeding en advies

Dorte Kramers

Hallo! Ik ben Dorte en ik heb sinds 2014 een voedingsadvies praktijk. Vanuit de natuurvoeding en een orthomoleculaire achtergrond begeleid ik mensen in het aanpassen van voedingspatronen om de gezondheid te ondersteunen. Dat varieert van gewichtsproblemen, maag-darmklachten en energie en hormoon onbalans, maar ook ter ondersteuning van chronische aandoeningen. Ik werk daarbij met specifieke voedingsinterventies en suppletie advies.

Jeroentje ken ik uit de tijd dat mijn kinderen bij haar neurofeedback volgden. Ze kwamen voor heel verschillende klachten, maar ik heb het effect gezien dat het had. Ze vonden het er heerlijk– nog lang hebben ze af en toe gevraagd: “Mam, mag ik niet nog eens naar Jeroentje?”. In 2014 heb ik Reiki I en Reiki II bij haar gevolgd en nu bundelen we de krachten op onze cliënten op meerdere vlakken te kunnen ondersteunen. Ik ben heel blij om waar nodig of gewenst is ondersteunend advies te kunnen geven. Graag tot ziens!

Link naar DK-Voedingsadvies

Wie volgt??

overzicht